KAŠTEL GOMILICA Udruga tjelesnih invalida Kaštela traži osobnog asistenta

Udruga okuplja osobe s invaliditetom raznih dijagnoza, kao što su distrofija mišića i sve neuromuskularne bolesti, dječja i cerebralna paraliza, multipla skleroza, paraplegija, amputacije i druga tjelesna oštećenja

 

Udruga tjelesnih invalida Kaštela raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Kaštel Gomilici, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno – na 20 mjeseci, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju poslovi asistencije osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. lipnja.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Udruga tjelesnih invalida Kaštela, A. Beretina 4, 21217 Kaštel Novi, ili putem emaila: info@uti-kastela.hr, a u slučaju dolaska najava je na telefon: 021/262-267.

Udruga tjelesnih invalida Kaštela osnovana je 1994. godina, a okuplja osobe s invaliditetom raznih dijagnoza, kao što su distrofija mišića i sve neuromuskularne bolesti, dječja i cerebralna paraliza, multipla skleroza, paraplegija, amputacije i druga tjelesna oštećenja.

Klaudija Klanjčić