MARKUŠBRIJEG Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom traži radnika

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za radnika/cu na pomoćnim poslovima u Markušbrijegu, naselju u sastavu Općine Lobor, na određeno vrijeme, javni radovi.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Vezano za opis poslova, isti bi bili usmjereni na pomoć izvoditeljima aktivnosti i samim korisnicima, kao pomoć kod prijenosa i ulaska u prostorije, pomoć kod obavljanja osnovnih fizioloških potreba, pripremiti/pospremiti didaktičku opremu, pomoć kod organizacije i provođenja radionica u grupi (radionice samozbrinjavanja, glazbene, likovne, sportske radionice, pratnja kod izlaska u zajednicu - manifestacije, predstave, koncerti, šetnje u prirodi i sl). Organizacija edukacije za nastavnike i priredbi povodom obilježavanja bitnih događaja

Postoji mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 21. lipnja.

Svi zainteresirani trebaju poslati pismene zamolbe na email: matmikulcic@gmail.com ili na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor, gdje mogu i osobno doći.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić