KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži dva koordinatora rada u vrtu

Udruga će osigurati i stručnog voditelja agronoma, koji će stručno voditi posao preko koordinatora kao direktnog provoditelja programa te vršiti stručni nadzor

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je natječaj za dva koordinatora rada u vrtu (m/ž) u Kninu, na području Šibensko-kninske županije, na određeno, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Koordinatori će prema sposobnostima organizirati poslove u vrtu, uz koordinaciju informacija na relaciji stručnog savjetnika iz Udruge i rada na terenu s osobama s invaliditetom. Pored organizacije, traži se stalna prisutnost koordinatora izvedbe javnog rada koji će svojim primjerom biti pokretač i inicijator obavljanja radova. Udruga će osigurati i stručnog voditelja agronoma, koji će stručno voditi posao preko koordinatora kao direktnog provoditelja programa te vršiti stručni nadzor.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 28. lipnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, S. Suronje 12, 22300 Knin, gdje mogu i osobno doći.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti