RIJEKA I ČABAR Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije traži osobne asistente

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti

 

Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije objavilo je dva natječaja: za četiri osobna asistenta (m/ž) na području Rijeke i za jednog/u u Čabru, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada svakodnevna pomoć osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 8. srpnja.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije, 51000 Rijeka, Kružna 7, na email: dmspgz7@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska, potrebno se najaviti na broj telefona: 051 214595.

Društvo multiple skleroze Primorsko-goranske županije je jedinstvena, registrirana, samostalna, nevladina, humanitarna udruga koja brine o oboljelima od multiple skleroze na području Primorsko-goranske županije. Udruga je osnovana 20. prosinca 2002., a djeluje u prizemnom prostoru smještenom na Korzu, u Kružnoj 7, preko puta Palacha i pored Udruge umirovljenika.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti