VARAŽDIN I VIDOVEC Društvo distrofičara te ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina traži osobnog asistenta

DDICDP Varaždin je sa svojih više od 900 članova najbrojnija udruga OSI na području Varaždinske županije. Pruža različite oblike potpore za njihov kvalitetniji i sadržajniji život, a bitno utječe i na senzibilizaciju javnosti za potrebe i probleme OSI te njihovo bolje uključivanje u zajednicu

 

Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina objavilo je natječaj za osobnog asistenta (m/ž), na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Vezano za obrazovanje, traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Uvjeti:

- u obzir dolaze osobe sa završenom srednjom školom bez obzira na smjer te osobe s osnovnom školom koje imaju završen tečaj za njegovatelja/njegovateljicu

- senzibilitet za osobe s invaliditetom.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. srpnja.  

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu pismene zamolbe poslati na adresu poslodavca: Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, Kralja Petra Krešimira IV broj 6, 42000 Varaždin, ili na email: dcdp@vz.t-com.hr.

DDICDP Varaždin je sa svojih više od 900 članova najbrojnija udruga OSI na području Varaždinske županije. Pruža različite oblike potpore za njihov kvalitetniji i sadržajniji život, a bitno utječe i na senzibilizaciju javnosti za potrebe i probleme OSI te njihovo bolje uključivanje u zajednicu.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti