ZAGREB Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom traži dva radnika

Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom osnovan je 1970. godine, a danas u svom članstvu ima 52 lokalne udruge osoba s tjelesnim invaliditetom iz 49 gradova diljem Lijepe naše

 

Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom objavio je natječaj za dva pomoćna radnika, na određeno vrijeme, javni radovi, uz mogućnost zaposlenja osoba s invaliditetom.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme – u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti. Troškovi prijevoza isplaćuju se sukladno Odluci Upravnog vijeća Zavoda.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca traži se kao razina obrazovanja srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska. Od informatičkih znanja potrebno je poznavanje osnova informatike – excel, word, Internet, powerpoint. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osmišljavanje, dizajn i grafičku pripremu promotivnih materijala i vizualnih identiteta.

Zapošljavanje je uz podršku mjera aktivne politike zapošljavanja – mjera javni rad.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. srpnja.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom, Šoštarićeva 8, 10000 Zagreb, ili na email: savez@hsuti.hr.

Hrvatski savez udruga osoba s tjelesnim invaliditetom osnovan je 1970. godine, a od osnivanja do danas Savez je dva puta mijenjao naziv i ustrojstvo te Statut usklađivao s važećim propisima. Danas HSUTI u svom članstvu ima 52 lokalne udruge osoba s tjelesnim invaliditetom iz 49 gradova diljem Hrvatske. Na Skupštini dana 25. studenoga 2010. za predsjednicu HSUTI-ja izabrana je Jozefina Kranjčec. Ista je još uvijek na toj poziciji, a sadašnji mandat joj ističe 2022. godine.

Klaudija Klanjčić