SVETI IVAN ZELINA Udruga Srce traži četiri pomoćnika u nastavi za učenike s invaliditetom

Članovi Udruge žive misiju promicanja i zaštite prava djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te njihovo kvalitetno i ravnopravno sudjelovanje u svim segmentima društva

 

Srce - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji objavila je natječaj za četiri pomoćnika u nastavi na području Zagrebačke županije, u Svetom Ivanu Zelini, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola ili srednja škola od četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć učenicima s teškoćama u razvoju u nastavi i školskim aktivnostima.

Kandidati uz prijavu i životopis  trebaju priložiti:

- motivacijsko pismo

- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (kopija svjedodžbe/diplome)

- uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od šest mjeseci).

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. kolovoza.   

Prijavu je potrebno dostaviti putem email kontakta: info@udruga-srce-zelina.hr ili osobnim dolaskom u Udrugu Srce, Sveti Ivan Zelina, Petra Preradovića 3.

Srce - Udruga djece s teškoćama u razvoju, osoba s invaliditetom i njihovih obitelji  osnovana je u lipnju 2005. godine, od strane nekolicine roditelja entuzijasta, suočenih s mnogobrojnim preprekama i inertnošću društva prema potrebama njihove djece. Želja im je bila da stvore jedno drugačije i bolje okruženje za život svoje i sve ostale djece i odraslih s teškoćama. Sjedište je u Svetom Ivanu Zelini, Petra Preradovića 3.

Udruga Srce prva je i jedina udruga na području grada Svetog Ivana Zeline te okolnih naselja i općine Bedenica, koja okuplja djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom, kako bi im svojim djelovanjem omogućila ostvarenje njihovih potencijala, interesa i prava. Jedinstvena je po sastavu jer obuhvaća članove svih vrsta teškoća i invaliditeta, motoričkih i mentalnih smetnji, teškoća u učenju, teškoća govorno jezičnog funkcioniranja, poremećaje u ponašanju, Down sindrom, teškoće sluha, vida.

Vizija Udruge je formiranje sustava podrške u lokalnoj zajednici, koji će djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom omogućiti razvoj potencijala u svim vidovima življenja, uključujući medicinsku, socijalnu, emocionalnu i radnu dimenziju te punopravno sudjelovanje u svim aspektima života u zajednici. Članovi Udruge žive misiju promicanja i zaštite prava djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, njihovo kvalitetno i ravnopravno sudjelovanje u svim segmentima društva te direktan rad s korisnicima.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti