DONJA BISTRA Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize traži osobnog asistenta

HSUCDP je nestranačka, dobrovoljna i neprofitabilna udruga za promicanje zajedničkih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, humanitarnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih interesa, bez namjere stjecanja dobiti, udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom

 

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize objavio je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za osobu s invaliditetom u Donjoj Bistri, na području Zagrebačke županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine. Ukoliko je kandidat/kinja završio osnovnu školu, potreban je tečaj za njegovatelja/icu. Potrebno je imati položen ispit B kategorije, a radno iskustvo nije važno. Ujedno, potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju.

Poželjna osobina je senzibiliziranost za osobe s invaliditetom.

Opis poslova obuhvaća poslove osobne asistencije za osobu sa cerebralnom paralizom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 23. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na email adresu: gordana@hsucdp.hr, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na telefon: 01/4666327.

Hrvatski savez udruga cerebralne i dječje paralize (skraćeno HSUCDP) ima sjedište u Ulici Marina Tartaglie 2, 10090 Zagreb. Isti je nestranačka, dobrovoljna i neprofitabilna udruga za promicanje zajedničkih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, humanitarnih, informacijskih, sportskih, rekreacijskih i drugih interesa, bez namjere stjecanja dobiti, udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom.

Klaudija Klanjčić