RAB Udruga za mlade i studente s invaliditetom 'Znam' traži troje pomoćnika u nastavi

Udruga 'Znam' još od 2006. godine provodi program prijevoza za studente i mlade s invaliditetom sa ciljem povećanja mobilnosti mladih i studenata s invaliditetom na području Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije

 

Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije 'Znam' objavila je natječaj za troje pomoćnika u nastavi na području Raba, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć učenicima s teškoćama u razvoju u nastavi i školskim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. kolovoza.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca putem pošte: Udruga za mlade i studente s invaliditetom Primorsko-goranske županije 'Znam', Milutina Barača 22b, 51000 Rijeka, ili putem emaila: udruga.znam@gmail.com.

Udruga za mlade i studente s invaliditetom PGŽ 'Znam' još od 2006. godine provodi program prijevoza za studente i mlade s invaliditetom sa ciljem povećanja mobilnosti mladih i studenata s invaliditetom na području Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije. Prijevoz se koristi primarno za odlazak na fakultete, a u popodnevnim i večernjim satima za posjet kulturnim i društvenim manifestacijama.

Klaudija Klanjčić