VARAŽDIN Udruga 'Bedem ljubavi' traži osobnog asistenta

Za svoj rad udruga je dobila Plaketu Grada Varaždina 1995. godine, a 2001. Povelju humanizma Internacionalne lige humanista

 

Bedem ljubavi Varaždin objavio je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Varaždinu, u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova i obveza.

Za kandidiranje potrebno je dostaviti prijavu i potvrdu o obrazovanju - kopiju svjedodžbe. Nije potrebno dostavljati originale niti ovjerene preslike.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. rujna.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe: Bedem ljubavi Varaždin, Kralja Petra Krešimira IV broj 6, 42000 Varaždin, ili putem emaila: dcdp@vz.t-com.hr, a kontakt je mobitel broj: 091 5613053.

Bedem ljubavi Varaždin je humanitarna udruga osnovana 5. rujna 1991. Za svoj rad udruga je dobila Plaketu Grada Varaždina 1995. godine, a 2001. Povelju humanizma Internacionalne lige humanista. Naime, u ljeto 1991. godine velikosrpskim se planovima 'Bedem 1' i 'Bedem 2' usprotivio i Bedem ljubavi – pokret majki za mir koji je svoju snagu, poput svih koji su se suprotstavili težnjama srpskog agresora, crpio iz zajedništva i težnje za neovisnošću, ali i najjače od svih sila – majčinske ljubavi. Zahvaljujući svemu tome, ova Udruga jedinstvena po okolnostima nastanka, nastavila je svoj rad i godinama kasnije, a ove godine obilježava 28 godina postojanja.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti