BELIŠĆE Udruga djece i mladih s teškoćama u razvoju 'Zvono' traži deset osobnih asistenata

Pomoćnik u nastavi pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba te u svakidašnjim aktivnostima

 

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' traži deset osobnih asistenata (m/ž) osobama s invaliditetom u Osječko-baranjskoj županiji, u Belišću, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 25 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Pomoćnik u nastavi pruža neposrednu potporu učeniku s teškoćama u razvoju tijekom obrazovnog procesa u zadacima koji zahtijevaju komunikacijsku, senzornu i motoričku aktivnost učenika, u kretanju, pri uzimanju hrane i pića, u obavljanju higijenskih potreba te u svakidašnjim aktivnostima.

Potencijalni kandidat/kinja je uz prijavu dužan Udruzi dostaviti: životopis, motivacijsko pismo, presliku osobne iskaznice, uvjerenje da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci), preslike o završenom školovanju i obrazovanju, izjavu da nije roditelj/skrbnik niti drugi član obitelji učenika kojem se pruža potpora.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 5. rujna.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono', Andrije Hebranga 12, 31551 Belišće, ili na email: zvono@os.t-com.hr.

Udruga 'Zvono' osnovana je 2003. godine od strane roditelja djece i mladih s teškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja.

Klaudija Klanjčić