SIRAČ I GOLUBINJAK Udruga osoba s invaliditetom Daruvar traži dva osobna asistenta

Za zaposlenje je potrebna završena bilo koja srednja škola ili osnovna škola uz tečaj za njegovatelja

 

Udruga osoba s invaliditetom Daruvar objavila je natječaj za dva osobna asistenta (m/ž) za osobe s najtežim vrstama oboljenja, na području Sirača i Golubinjaka u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno.

Potrebno je poznavanje osnova informatike – osnove korištenja računala u Windows okruženju, kao i imati vozački ispit B kategorije.Traži se jedna osoba za rad u Siraču te jedna osoba za rad u Golubinjaku kao zamjena za vrijeme porodiljnog dopusta. Radi se kod korisnika u kući na nepuno radno vrijeme.

Traži se komunikativna i otvorena osoba koja je spremna na rad s osobama s invaliditetom u sljedećim poslovima: briga o osobnoj higijeni, hranjenje, vježbanje, administrativni poslovi, pomoć u mobilitetu, pomoć pri socijalizaciji i komunikaciji.

Uz Europass životopis i zamolbu potrebno je dostaviti potvrdu o završenoj školskoj spremi. Za zaposlenje je potrebna završena bilo koja srednja škola ili osnovna škola uz tečaj za njegovatelja. Nepotpuna dokumentacija neće biti uzeta u obzir.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. rujna.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe donijeti osobno ili slati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Daruvar, Petra Preradovića 26, 43500 Daruvar, uz prethodnu najavu na broj mobitela: 099/3736367, odnosno putem emaila: uosi@uid.hr.

Klaudija Klanjčić