KOSTANJEVEC RIJEČKI I BUKOVJE KRIŽEVAČKO Udruga osoba s invaliditetom Križevci traži osobne asistente

Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je dva natječaja za područje Koprivničko-križevačke županije:

-  za osobnog asistenta (m/ž) u Kostanjevcu Riječkom, na određeno, radi zamjene;

- za osobnog asistenta (m/ž) u Bukovju Križevačkom, na određeno, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti. 

Uvjeti na radnom mjestu predviđaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen ispit B kategorije, radi mogućnosti korištenja vlastitog vozila.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju i pomoć u različitim socijalnim potrebama.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 13. rujna.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, gdje mogu i osobno doći uz najavu na telefon: 048/681211, ili na e-mail adresu uik@uik.hr.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti