BELIŠĆE Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' traži osobnog asistenta

U opis poslova spadaju pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života

 

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' traži osobnog asistenta (m/ž) osobi s invaliditetom na području Belišća u Osječko-baranjskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na nepuno radno vrijeme - 20 sati tjedno u dvije smjene kod korisnika u kući, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz isplaćuje se u cijelosti.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole uz položen tečaj za njegovatelja/icu, srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije.

U opis poslova spadaju pomoć u osobnoj higijeni osobe s invaliditetom, pomoć u kućanskim poslovima i u aktivnostima svakodnevnog života.

Kandidati trebaju ispunjavati uvjet da su prijavljeni na evidenciji HZZ-a te da imaju osnovnu ili srednju školu ili tečaj za njegovateljicu.

Kandidati su dužni uz zamolbu priložiti ispunjenu izjavu o prikupljanju osobnih podataka, koju mogu pronaći na internetskim stranicama Udruge ili ispuniti osobno u Udruzi.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 26. rujna.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na adresu: Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju Zvono, Andrije Hebranga 12, Belišće, email: zvono@os.t-com.hr, a u slučaju dolaska potrebno se prethodno najaviti na broj telefona: 031 662 535.

Udruga djece i mladih s poteškoćama u razvoju 'Zvono' osnovana je 2003. godine od strane roditelja djece i mladih s poteškoćama u razvoju na području gradova Belišća i Valpova te prigradskih naselja.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti