ZAGREB I GOSPIĆ Udruga Zamisli traži dva osobna asistenta osobama s invaliditetom

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli osnovana je 2005. godine. Sjedište Udruge je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske

 

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom 'Zamisli' objavila je natječaje za radna mjesta osobnih asistenata/tica osobama s invaliditetom na području Zagreba i Gospića u Ličko-senjskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na dvadeset sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.   

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova u Zagrebu ulaze: pranje zubi, umivanje, tuširanje, kupanje, pranje kose, češljanje; pomoć pri ustajanju iz kreveta i odlasku u krevet; odijevanje i svlačenje; pomoć pri obavljanju fizioloških potreba; pomoć pri hranjenju i piću; pripremanje obroka; pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala, pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine; pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet - kolica, pomoć pri kretanju, pomoć pri telefoniranju); obavljanje administrativnih poslova - odlazak liječniku (uputnice, doznake, recepti), odlazak u banku, poštu, dostava i podizanje razne dokumentacije; pratnja i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima.

U opis poslova u Gospiću ulaze: osobna higijena - pranje zubi, umivanje, tuširanje, kupanje, pranje kose, češljanje; pomoć pri ustajanju iz kreveta i odlasku u krevet; odijevanje i svlačenje; pomoć pri obavljanju fizioloških potreba; pomoć pri hranjenju i piću; pripremanje obroka; pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje stola, papira, knjiga, časopisa, dodavanje pomagala, pri listanju knjige, pisanju, održavanju prostorije i slično), obavljanje kupovine; pomoć pri fizičkim potrebama.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 3. listopada.

Zainteresirani se mogu javiti pismenom zamolbom na email adresu poslodavca: osobni.asistent@zamisli.hr. Najava je na telefon broj: 01 5584 318.

Udruga za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom Zamisli osnovana je 2005. godine. Sjedište Udruge je u Zagrebu, Avenija Marina Držića 71A, a svojim aktivnostima djeluje na području cijele Hrvatske. Članica je Zajednice ICM u Hrvatskoj, kroz koju je članica European Youth and Counselling Agency - ERYICA te Hrvatskog saveza udruga mladih i studenata s invaliditetom SUMSI, koji je članica krovne organizacije osoba s invaliditetom SOIH, kroz koji sudjeluje u radu Europskog foruma osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić