ČAKOVEC Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom traži djelatnika za pomoć u kući

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge pomoći u kući osobama s invaliditetom i starijim  osobama na području Međimurske županije

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije objavilo je natječaj za djelatnika/cu za pomoć u kući na području Čakovca, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad, uz korištenje vlastitog vozila.

Posloprimac treba imati završenu osnovnu školu ili srednju školu od tri ili četiri godine, uz položen vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. 

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge pomoći u kući osobama s invaliditetom i starijim  osobama na području Međimurske županije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 4. listopada. 

Zainteresirani se mogu javiti na adresu poslodavca: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije, Ante Starčevića 1, 40000 Čakovec, ili putem e-maila: ddicpck@ddicpck.hr, a u slučaju osobnog dolaska potrebno je najaviti se putem telefona broj: 040 391079, Dijana Novak i Tina Štefan.

Klaudija Klanjčić