KNIN Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' traži defektologa i logopeda

Udruga učlanjuje i i sve fizičke te pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin objavila je dva natječaja za rad u Kninu, na području Šibensko-kninske županije, na neodređeno radi upražnjenih poslova, i to za defektologa/inju i logopeda/tkinju.  

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.  

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Radno iskustvo nije važno.

Potrebno je poznavanje osnova informatike: excel, osnove korištenja računala u Windows okruženju, word, internet, powerpoint.

Kod radnog mjesta logopeda/tkinje treba imati vozačku dozvolu B kategorije.

Prilikom apliciranja potrebno je dostaviti: zamolbu, životopis, presliku dokaza o završenom školovanju i obrazovanju, uvjerenje da protiv osobe nije pokrenut kazneni postupak i potvrdu od liječnika da ne boluje od neuroloških, duševnih i zaraznih bolesti.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 24. listopada.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin, S. Suronje 12, 22300 Knin, gdje mogu i osobno doći, ili na email – vezano za radno mjesto defektologa/inje: posao@knauf.hr, odnosno vezano za radno mjesto logopeda/tkinje: uosisbknin@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom 'Sveti Bartolomej' Knin je humanitarno-socijalna udruga, osnovana 27. studenog 1999., a registrirana 5. siječnja 2000. godine. Učlanjuje osobe s invaliditetom, kao i sve fizičke i pravne osobe zainteresirane za  zaštitu i promicanje zajedničkih humanitarnih, socijalnih i zdravstvenih i drugih interesa osoba  s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić