BRCKOVLJANI Udruga osoba s invaliditetom Križevci traži osobnog asistenta

Misija Udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu na području Brckovljana u Zagrebačkoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.  

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, a radno iskustvo nije važno.

Potrebna je vozačka dozvola B kategorije.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju i pomoć u različitim socijalnim potrebama.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 11. listopada. 

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe, kao i osobno doći, na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, uz prethodnu najavu na broj telefona: 048 681211 ili na broj mobitela: 098 694177, kao i slati na email adresu: uik@uik.hr.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija Udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić