MAKARSKA Udruga Sunce traži osobnog asistenta

Udruga osoba s invaliditetom Sunce je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području grada Makarske i općina Makarskog primorja

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Sunce' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom u Makarskoj, na području Splitsko-dalmatinske županije, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti - osigurani su putni troškovi do 30 kilometara.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine. Prednost imaju osobe koje imaju položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom te pomoć pri svakodnevnim aktivnostima koje osoba s invaliditetom ne može obaviti sama.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 15. listopada.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca putem pošte: Udruga osoba s invaliditetom Sunce, Marka Marulića 5, 21300 Makarska, ili putem emaila: sunceudruga@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Sunce je društvena, humanitarna, nevladina, nestranačka, neprofitna dobrotvorna udruga građana, koja djeluje na području grada Makarske i općina Makarskog primorja. Osnovana je 24. lipnja 1994. godine. Član je Mreže osoba s invaliditetom Dalmacije, Hrvatskog saveza udruga cerebralne i dječje paralize, Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske i Lokalne akcijske grupe Adrion. Članovi su djeca s poteškoćama, mladi ljudi s različitim oblicima invaliditeta te sve osobe s invaliditetom s područja Makarskog primorja.

Klaudija Klanjčić