KAŠTELA Udruga tjelesnih invalida traži osobnog asistenta

Udruga okuplja osobe s invaliditetom raznih dijagnoza, kao što su distrofija mišića i sve neuromuskularne bolesti, dječja i cerebralna paraliza, multipla skleroza, paraplegija, diplegija, amputacije i druga tjelesna oštećenja

 

Udruga tjelesnih invalida Kaštela raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Splitu, u Splitsko-dalmatinskoj županiji, na određeno – na 20 mjeseci, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja srednje škole od tri ili četiri godine, s time da radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spadaju poslovi asistencije osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. listopada.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe poslodavcu na email adresu poslodavca: info@uti-kastela.hr, a u slučaju dolaska najava je na telefon: 021/262-267.

Udruga tjelesnih invalida Kaštela osnovana je 1994. godina, a sjedište joj je na adresi:  A. Beretina 4, 21217 Kaštel Novi. Ista okuplja osobe s invaliditetom raznih dijagnoza, kao što su distrofija mišića i sve neuromuskularne bolesti, dječja i cerebralna paraliza, multipla skleroza, paraplegija, diplegija, amputacije i druga tjelesna oštećenja.

Klaudija Klanjčić