KRIŽEVCI Udruga osoba s invaliditetom traži vozača kombija

Misija udruge obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je natječaj za vozača/icu kombija, na neodređeno, radi upražnjenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti. 

Uvjeti na radnom mjestu predviđaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća prijevoz mobilnog tima kombi vozilom Udruge.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 25. listopada.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, gdje mogu i osobno doći uz najavu na telefon: 048/681211, ili na e-mail adresu: uik@uik.hr.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić