VETOVO Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske traži osobnog asistenta

Glavna svrha udruge pomoći je osobama s invaliditetom u ostvarivanju njihovih prava i poboljšanje cjelokupne kvalitete života osoba s invaliditetom, bez obzira na oblik invaliditeta, na spol i dob

 

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske raspisala je natječaj za radno mjesto osobnog asistenta (m/ž) osobi s invaliditetom na području Vetova, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Potrebna razina obrazovanja je srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća usluge osobne asistencije za osobu s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 27. listopada.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske, Stjepana Radića 16, Požega, gdje mogu i osobno doći uz najavu na telefon: 034/267135 ili na mobitel: 099/2671350, odnosno na e-mail adresu: udrugaosipozega@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske okuplja civilne, tjelesne invalide s područja Grada Požege, Županije, kao i sve druge zainteresirane osobe s područja cijele Republike Hrvatske. Glavna joj je svrha pomoći osobama s invaliditetom u ostvarivanju njihovih prava i poboljšanje cjelokupne kvalitete života osoba s invaliditetom, bez obzira na oblik invaliditeta, na spol i dob. Stoga, Udruga okuplja djecu, mlade, odrasle te starije i nemoćne osobe.

Klaudija Klanjčić