KRIŽEVCI Udruga osoba s invaliditetom traži stručnog suradnika

Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo

 

Udruga osoba s invaliditetom Križevci objavila je natječaj za stručnog suradnika (m/ž) za rad na području Križevaca, stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti. 

Uvjeti na radnom mjestu predviđaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti fakultet, akademija, magisterij, doktorat, a potrebno zvanje politologija. Od stranih jezika potrebno je znati engleski jezik.

Potrebno je poznavanje osnova informatike, tj. osnova korištenja računala u Windows okruženju.

Opis poslova uključuje sudjelovanje u kreiranju sadržaja za web i FB stranicu udruge; sudjelovanje u pisanju i lektoriranju sadržaja za tiskane materijale Udruge; sudjelovanje u pisanju izvještaja donatorima te pisanja godišnjeg izvještaja udruge; sudjelovanje u apliciranju na nacionalne i EU projekte; sudjelovanje u organizaciji rada volontera; sudjelovanje u organizaciji javnih akcija; sudjelovanje u vođenju internih evidencija i uredske dokumentacije; sudjelovanje u projektnim aktivnostima.

Uvjet je da nezaposlena osoba nema više od dvanaest mjeseci staža u zvanju za koje se obrazovala.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. listopada.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Križevci, Trg Antuna Nemčića 7, 48260 Križevci, ili na e-mail adresu: uik@uik.hr.

Udruga invalida Križevci osnovana je 5. ožujka 1999., a registrirana 23. ožujka 1999. kao pravna, nevladina i neprofitna organizacija. Vizija udruge je stvaranje sustava u kojem će osobe s invaliditetom, kao subjekti u izjednačenim uvjetima i mogućnostima, biti tretirane tako da se i u radu i socijalnoj skrbi uvažavaju njihove potrebe i poštuje njihovo dostojanstvo. Misija obuhvaća aktivno sudjelovanje u društvenoj skrbi i okupljanje osoba s invaliditetom radi promicanja, zaštite zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i drugih interesa, te ispunjavanje punog i ravnopravnog uživanja svih ljudskih prava i očuvanja dostojanstva osoba s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti