RAB Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije zapošljava osobnog asistenta

Aktivnosti Udruge, između ostalog, uključuju evidenciju i prikupljanje podataka o oboljelim osobama te unaprjeđivanje rehabilitacije

 

Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije objavila je natječaj za osobnog asistenta (m/ž) osobi s invaliditetom na području Raba, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno bez smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.  

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada pomoć osobama s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 30. studenog.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem pismene zamolbe na adresu poslodavca: Udruga osoba s mišićnom distrofijom Primorsko-goranske županije, Milutina Barača 22b, 51000 Rijeka.

Udruga djeluje od 1976., a pod nazivom Udruga invalida distrofičara Primorsko-goranske županije od 1990. godine. S programom nazvanim Kroz život zajedno, koji je sveobuhvatan, započela je od 2006. godine, a zbog uspješnosti provodi se iz godine u godinu.

Aktivnosti Udruge, između ostalog, uključuju i evidenciju i prikupljanje podataka o oboljelim osobama, unaprjeđivanje rehabilitacije, pomoć redovitim članovima u ostvarivanju prava, organiziranje aktivnosti za usmjeravanje roditelja i staratelja u provođenju rehabilitacije djece, organiziranje tematskih predavanja i radionica te mnoga druga pitanja od interesa članova Udruge.

Klaudija Klanjčić

 

 

 

 

Povezane vijesti