ROVINJ Društvo osoba s invaliditetom traži voditelja poludnevnog boravka

Misija i vizija udruge je ukloniti psihičke i fizičke barijere, odnosno predrasude prema osobama u potrebi da budu prihvaćeni dio društva

 

Društvo osoba s invaliditetom objavilo je natječaj za voditelja/icu poludnevnog boravka na području Istarske županije, u Rovinju, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća 30 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat. Traži se stručnjak/inja edukacijsko-rehabilitacijskog profila, pedagog/inja, psiholog/inja, radni terapeut/kinja, socijalni radnik/ca, odgajatelj/ica  ili osoba iz područja humanističkih znanosti s iskustvom u radu s osobama s invaliditetom. Osoba se zapošljava na 30 sati tjedno, no postoji mogućnost produljenja na 40 sati.

Radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 12. studenog.   

Motivacijsko pismo i životopis potrebno je dostaviti na email adresu poslodavca: doi.ada.rovinj@gmail.com.

Misija i vizija društva je ukloniti psihičke i fizičke barijere, odnosno predrasude prema osobama u potrebi da budu prihvaćeni dio društva. Sjedište Društva osoba s invaliditetom je na adresi: Matteo Benussi 6, 52210 Rovinj.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti