OROSLAVJE Udruga osoba s invaliditetom Bedekovčina traži osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u kući, prema svakodnevnim potrebama i mogućnostima

 

Udruga invalida Bedekovčina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za osobe s invaliditetom na području Oroslavja u Krapinsko-zagorskoj županiji, na neodređeno vrijeme, radi upražnjenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje obuhvaća nepuno radno vrijeme - 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od četiri godine. Potrebno je imati vozački ispit B kategorije. Radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u kući, prema svakodnevnim potrebama i mogućnostima.

Kandidati su kod prijave na natječaj dužni priložiti sljedeće dokumente u izvorniku ili neovjerenoj preslici: vlastoručno potpisanu prijavu, životopis, presliku osobne iskaznice, presliku vozačke dozvole - ako je posjeduju, potvrdu HZMO-a o ostvarenom stažu, dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja – svjedodžbu.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. studenog.   

Pismene prijave zainteresirani trebaju poslati na adresu poslodavca: Udruga invalida Bedekovčina, Trg Ante Starčevića 4, 49221 Bedekovčina, s naznakom: 'Javni poziv za podnošenje prijava za obavljanje poslova osobnog asistenta', a u slučaju da trebaju bilo kakvu informaciju mogu se obratiti putem emaila: dragutin.burek@gmail.com.

Udruga invalida Bedekovčina osnovana je 28. travnja 2000., a registrirana je 25. svibnja 2000. kod Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji - Službi za opću upravu - Ispostavi Zabok, kao pravna, nevladina i neprofitna udruga. Osnovna djelatnost Udruge je socijalno-humanitarna. Ista razvija svoju djelatnost i djeluje na području općine Bedekovčina, Krapinsko-zagorske županije i Republike Hrvatske. Radi učinkovitije zaštite tjelesnim invaliditetom specifičnih interesa i potrebe pojedinih članova Udruge, u okviru Udruge djeluju tri Kluba: Klub osoba s tjelesnim invaliditetom, Klub 'PUT' - djeca i mladi s posebnim potrebama i invaliditetom, Klub osoba oboljelih od šećerne bolesti.

Klaudija Klanjčić