SAVEZ DRUŠTAVA DISTROFIČARA HRVATSKE U sklopu Talent showa održani donatorska večera 'Srcem za srce' i modna revija

Donatorska večera organizirana je sa svrhom prikupljanja sredstava za kupovinu dizalica koje unapređuju kvalitetu življenja osoba s mišićnom distrofijom, a olakšavaju rad osobnim asistentima, obiteljima i ostalim pomagačima

 

U zagrebačkom Hotelu Sheraton prošlog je petka, u organizaciji Saveza društava distrofičara Hrvatske (SDDH), po četvrti puta upriličen Talent show u sklopu donatorske večere 'Srcem za srce', sa svrhom prikupljanja sredstava za nabavu hidrauličnih dizalica za potrebe osoba s najtežim oblicima mišićne distrofije.

Kako je objavljeno na Facebook profilu Udruge distrofičara Krapina, njihove članice Mirjana i Martina sudjelovale su na na pozornici Talent showa, gdje se održavala i modna revija djevojaka koje boluju od neuromuskularnih bolesti.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Donatorska večera organizirana je sa svrhom prikupljanja sredstava za kupovinu dizalica koje unapređuju kvalitetu življenja osoba s mišićnom distrofijom, a olakšavaju rad osobnim asistentima, obiteljima i ostalim pomagačima.

- Kroz program Talent showa prisutne je vodila Sonja Šarunić, a mlade osobe s mišićnom distrofijom, koje dolaze iz  Suhopolja, Gornjeg Jesenja, Kaštela, Požege, Splita, Pule, Rijeke i Zagreba,  predstavile su se svojim talentima – u glazbi, poeziji i prozi, glumi, dizajnu, grafici i slikarstvu – naveli su organizatori.

Uglavnom, kako je konstatirano, bila je to večer uživanja u bogatstvu talenata, snage, otmjenosti, veselja i istinske ljepote.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti