BJELOVARSKO-BILOGORSKA ŽUPANIJA Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom traži trenera

Kod posloprimca se kao razina obrazovanja traži fakultet, akademija, magisterij, doktorat, potrebno zvanje kinezilogija, a radno iskustvo nije važno

 

Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom raspisao je natječaj za trenera/icu osoba s invaliditetom na području Bjelovara, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Kod posloprimca se kao razina obrazovanja traži fakultet, akademija, magisterij, doktorat, potrebno zvanje kinezilogija, a radno iskustvo nije važno.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 9. siječnja.

Svi zainteresirani mogu nazvati na broj mobitela: 098 9360275.

Bjelovarski sportski savez osoba s invaliditetom ima sjedište u Bjelovaru, na adresi Ivana Gundulića 1. Bavi se organizacijom sportskih aktivnosti osoba s invaliditetom na području grada Bjelovara, planiranjem rada Saveza, informiranjem javnosti o radu, razvijanjem programa međunarodne suradnje i uključivanjem što većeg broja klubova osoba s invaliditetom, jačanjem paraolimpijskih načela i pokreta putem suradnje sa srodnim organizacijama. Predsjednik je Dražen Družinec, dopredsjednik Boris Kirin, a članovi izvršnog odbora Zoran Ćuić i Josip Slivar.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti