KLANJEC Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom Sveta Ana traži osobnog asistenta

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima – muškoj osobi s mišićnom distrofijom u kolicima

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Klanjcu, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na nepuno radno vrijeme - na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se završena osnovna škola s položenim tečajem za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima – muškoj osobi s mišićnom distrofijom u kolicima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 29. siječnja.

Svi zainteresirani trebaju poslati pismene zamolbe na e-mail:  sveta.ana.udruga@gmail.com ili na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor, gdje mogu i osobno doći.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić