KOPRIVNICA Proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice Grada Koprivnice za 2019. godinu

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2019. godini je Iva Šola, a najuspješniji sportaš s invaliditetom je Ivica Ferenčić, oboje iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije 'PODRAVINA'

 

U Domu mladih Koprivnica, u organizaciji Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice, održano je proglašenje najuspješnijih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Grada Koprivnice za 2019. godinu.

Svečanost je započela pozdravnim govorom predsjednice Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmine Stričević, a čestitke sportašima uputio  je i gradonačelnik Mišel Jakšić.

- Lijepo se tokom cijele godine veseliti svim vašim sportskim ostvarenjima. Puno nam znači svako vaše pojavljivanje na natjecanjima i svako takmičenje gdje se čuje ime grada Koprivnice. U ime i gradske uprave, ali i u ime cijeloga grada Koprivnice ja vam od sveg srca zahvaljujem i na promociji, ali i na nošenju tog jednog sportskog duha i srca. Svi vi činite taj jedan mozaik zahvaljujući kome možemo s pravom reći da je Koprivnica grad sporta. Drago nam je da vas uspijevamo pratiti u vašim nastojanjima, da možemo osigurati uvjete da se možete pripremati za sva natjecanja koja su pred vama, da smo napravili i neka nova natjecanja u našoj Koprivnici koja su naišla na doista odličan odjek, ali i da danas mogu reći da u narednih godinu dana će u našem gradu osvanuti dvije nove športske dvorane za koje vjerujem da će vam jako puno značiti. Želim vam puno sportskog uspjeha u ovoj 2020. godini i, ono vama najvažnije, neka vas prati zdravlje i sreća, a ostalo ne sumnjam da ćete  ostvariti sami - rekao je u svom obraćanju Mišel Jakšić, gradonačelnik.

Nagrade i priznanja sportašima uručili su predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Koprivnice Jasmina Stričević, gradonačelnik Mišel Jakšić, te zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

Najuspješnija sportašica s invaliditetom u 2019. godini je Iva Šola iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije 'PODRAVINA', a najuspješniji sportaš s invaliditetom u 2019. godini je Ivica Ferenčić, takđer iz Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije  'PODRAVINA'.

Najuspješnija sportska ekipa osoba s invaliditetom u 2019. godini je Kuglačka ekipa Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije 'PODRAVINA'.

Anita Blažinović

 

Povezane vijesti