NOVA GRADIŠKA Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske traži asistenta

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti

 

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske raspisala je natječaj za radno mjesto osobnog asistenta (m/ž) osobi s invaliditetom na području Nove Gradiške, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Potrebna razina obrazovanja je srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati položen vozački ispit B kategorije.

Opis poslova obuhvaća uslugu osobne asistencije za osobu s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 14. veljače.

Zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na email adresu poslodavca: sanjahace@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske okuplja civilne, tjelesne invalide s područja Grada Požege, Županije, kao i sve druge zainteresirane osobe s područja cijele Republike Hrvatske. Glavna joj je svrha pomoći osobama s invaliditetom u ostvarivanju njihovih prava i poboljšanje cjelokupne kvalitete života osoba s invaliditetom, bez obzira na oblik invaliditeta, na spol i dob.  Adresa Udruge osoba s invaliditetom Grada Požege i Županije požeško-slavonske, je u Požegi, Stjepana Radića 16.

Klaudija Klanjčić