MARKUŠBRIJEG Udruga djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom 'Sveta Ana' traži dva osobna asistenta

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana pomagati je djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Markušbrijegu, naselju u sastavu Općine Lobor, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Rad će biti u Mihovljanu i Zlataru.

Zaposlenje je na nepuno radno vrijeme - na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se završena osnovna škola s položenim tečajem za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Potrebno je poznavanje osnova informatike – word i excel. Vozački ispit B kategorije je poželjan, ali nije uvjet.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom u svakodnevnim aktivnostima.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 20. veljače.

Svi zainteresirani trebaju poslati pismene zamolbe na e-mail:  sveta.ana.udruga@gmail.com ili na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor, gdje mogu i osobno doći.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić