SPLIT Udruga Pro mente Hrvatska traži osobnog asistenta

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti

 

Pro mente Hrvatska klaster za razvoj ljudskih potencijala u sklopu EU projekta 'Plavo sunce 2', sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.'  i poziva:  Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II UP.02.2.2.09.0028, raspisao je natječaj za radno mjesto – osobni/a asistent/ica za rad u pola radnog vremena u Splitu, ugovor na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Uvjeti za rad su završena osnovna škola uz položen tečaj za njegovatelje ili srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Uz životopis i prijavu potrebno je dostaviti potvrdu o završenom obrazovanju i edukacijama te evidenciju o radu iz HZMO-a.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. ožujka.

Zainteresirani se mogu javiti na email: ivana.poslon@pmh.hr, a za više informacija o korisnici i poslu mogu se javiti na broj mobitela: 099/6020-005, svaki dan od 12 do 14 sati.

Udruga Pro mente Hrvatska klaster za razvoj ljudskih potencijala osnovana je 16. travnja 2010., a sjedište ima u Zagrebu, Crnatkova 16.

Klaudija Klanjčić