DRNIŠ Liga protiv raka Grada Drniša traži četiri osobna asistenta

Usluga osobne asistencije namijenjena je osobama s invaliditetom koje nisu u mogućnosti obavljati čak i obične svakodnevne zadatke. Usluga se pruža na temelju prethodno provedene stručne procjene njihovih potreba

 

Liga protiv raka Grada Drniša objavila je natječaj za četiri radna mjesta osobnog/e asistenta/ice, u Drnišu i okolici, u Šibensko-kninskoj županiji, na određeno – 24 mjeseci, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se srednja škola od tri ili četiri godine, minimalno SSS ili završen tečaj za njegovatelja/icu, dok radno iskustvo nije važno.

Usluga osobne asistencije namijenjena je osobama s invaliditetom koje nisu u mogućnosti obavljati čak i obične svakodnevne zadatke. Usluga se pruža na temelju prethodno provedene stručne procjene njihovih potreba.

Usluga osobne asistencije obuhvaća:

- osobnu brigu (higijena, pomoć pri odijevanju i svlačenju, pomoć pri obavljanju fizioloških potreba, pomoć pri hranjenju itd.)

- pomoć pri sitnim kućanskim poslovima (pospremanje, dodavanje pomagala)

- pomoć pri fizičkim potrebama (transfer krevet – kolica, pomoć pri kretanju, pomoć pri telefoniranju)

- obavljanje administrativnih poslova (odlazak liječniku, odlazak u banku, poštu i ostale institucije)

- pomoć pri uspostavljanju i olakšavanju komunikacije

- pratnju i pomoć u različitim socijalnim aktivnostima.

 Potrebna dokumentacija: osobna iskaznica, potvrda o nekažnjavanju, preslika završne svjedožbe/potvrde o završenom tečaju, e-radna knjižica.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 10. ožujka.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na adresu poslodavca: Liga protiv raka Grada Drniša, Kralja Zvonimira 10, 22320 Drniš, ili na email: kontakt@ligaprotivraka.hr. U slučaju osobnog dolaska potrebno je najaviti se na mobitel broj: 098/1720779.

Klaudija Klanjčić