VARAŽDIN Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam' traži osobnog asistenta za osobu s invaliditetom

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima

 

Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam' objavila je natječaj za osobnog asistenta (m/ž) na području Varaždina u Varaždinskoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti. Predviđena plaća za pola radnog vremena je 2000 kuna neto.

Kod posloprimca traži se razina obrazovanja završene osnovne škole uz završeni tečaj za njegovatelja/icu, odnosno srednje škole od tri ili četiri godine bez obzira na završeni smjer obrazovanja, s time da radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluga osobne asistencije osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 13. ožujka.

Uz prijavu na posao potrebno je dostaviti u preslici: životopis, potvrdu o završenom školovanju i položenom tečaju za njegovatelja/njegovateljicu  - za osobe koje imaju položen tečaj, na sjedište Udruge: Udruga savjetovališta 'Uz tebe sam', Zagrebačka 70, 42000 Varaždin, ili e-mail: info@uztebesam.hr.

Udruga je osnovana 2007. godine u cilju savjetovanja, edukacije, promicanja, razvitka i unapređenja psihofizičkih sposobnosti djece, mladih, roditelja i drugih odraslih osoba, osoba s oštećenjima CNS-a, osoba s neuromotornim poremećajima te osoba s imunosistemskim bolestima.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti