SLATINA Udruga osoba s invaliditetom traži osobnog asistenta u Velimirovcu

Svrha djelovanja Udruge, uz ostalo, okupljanje je i organiziranje aktivnosti te pružanje pomoći osobama s invaliditetom u svim oblicima radi zaštite i promicanja zdravstvenih, socijalnih i drugih interesa, ostvarivanja zakonskih prava te senzibilizacije javnosti za njihove specifične potrebe

 

Udruga osoba s invaliditetom Slatina objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu osobi s invaliditetom na području Velimirovca u Osječko-baranjskoj županiji, koje mjesto je u sastavu grada Našica, na određeno vrijeme, radi povećanog opsega posla.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno. Potrebno je poznavanje osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju, kao i imati položen vozački ispit B kategorije.

U opis poslova spadaju: pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, održavanje higijene stambenog prostora, pomoć u kućanskim poslovima, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika, pomoć i pratnja u socijalnim aktivnostima korisnika.

Uz zamolbu treba priložiti životopis, svjedodžbu o završenom obrazovanju, kopiju osobne iskaznice, potvrdu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o evidenciji nezaposlenih osoba.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 17. ožujka.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Slatina, Braće Radića 13, 33520 Slatina, ili poslati prijave putem e-maila na slatina.uosi@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska, potrebno je najaviti se na telefon: 033 551740.

Udruga osoba s invaliditetom Slatina osnovana je krajem 1987. godine. Svrha djelovanja Udruge je okupljanje i organiziranje aktivnosti te pružanje pomoći osobama s invaliditetom u svim oblicima radi zaštite i promicanja zdravstvenih, socijalnih i drugih interesa, ostvarivanja zakonskih prava, senzibilizacije javnosti za njihove specifične potrebe, njihovo osnaživanje za stjecanje kontrole nad vlastitim životom i aktivno uključivanje u zajednicu na području Grada Slatine te općina Voćin, Mikleuš, Nova Bukovica, Sopje i Čađavica, Grada Orahovice i općina Čačinci i Zdenci. Izjednačene mogućnosti i neovisno življenje osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici vizija je UOSI Slatina, a misija osigurati socijalnu uključenost osoba s invaliditetom putem promicanja njihovih prava i osnaživanja za neovisno življenje i pružanje različitih socijalnih usluga.

Klaudija Klanjčić