DONJA BISTRA Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije traži asistenta

Društvo je osnovano u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je natječaj za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom na području Donje Bistre, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika asistencije, pomoć i pratnja u socijalnim kontaktima korisnika.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 20. ožujka.

Zainteresirani mogu poslati prijave na email: lukicbranka8@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska treba se najaviti na sljedeće brojeve mobitela: 091 1880444, 098 325350.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH). Sjedište ima na adresi: F. Gulića 74a, Donja Bistra.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti