SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA Udruga osoba s invaliditetom i djece s teškoćama traži radnog terapeuta

U opis posla spada radno-terapijska intervencija kod djece i mladih s teškoćama u razvoju i invaliditetom

 

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije objavila je natječaj za radnog terapeuta (m/ž) u Petrinji, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje obuhvaća puno radno vrijeme, u dvije smjene, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca može biti viša ili prvostupanjska. Potrebno je poznavanje osnova informatike, uz osnove korištenja računala u Windows okruženju, zatim engleskog jezika, imati položen vozački ispit B kategorije, a radno iskustvo od godinu dana.

U opis posla spada radno-terapijska intervencija kod djece i mladih s teškoćama u razvoju i invaliditetom.

Zainteresirani kandidati trebaju priložiti sljedeće dokumente: molbu, životopis, dokaz o stručnoj spremi, elektronski ispis staža, domovnicu, potvrdu o nekažnjavanju (ne stariju od šest mjeseci), dokaz o prednosti pri zapošljavanju (za kandidate koji ostvaruju takvo pravo). Sva dokumentacija se prilaže u preslici.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 20. ožujka.

Zainteresirani se mogu javiti pismenim zamolbama na adresu poslodavca - Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, Jelene Babić 18, 44250 Petrinja, ili e-mailom: info@uosismz.hr.

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je samostalna, dragovoljna, nestranačka i neprofitna organizacija, u koju se dragovoljno udružuju djeca s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom kod kojih postoje različita tjelesna oštećenja radi ostvarivanja povlastica temeljem članstva u Udruzi i ostvarivanja zakonom zajamčenih prava. Djeluje ukupno 14 godina.

Udruga ima Malu kuću u Petrinji za pružanje socijalnih usluga djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, urede u Glini i Novskoj za pružanje usluga savjetovanja i informiranja, individualno savjetovanje psihologa, te kreativne i okupacijske aktivnosti s korisnicima.

Kontinuirano osigurava i pruža usluge za djecu s teškoćama u razvoju i nekolicinu osoba s invaliditetom s područja gradova Petrinja, Glina, Novska, Sisak, Hrvatska Kostajnica, te općina Donji Kukuruzari, Dvor, Martinska Ves. Zalaže se za socijalizaciju, integraciju, inkluziju i deinstitucionalizaciju svojih članova, oštro osuđujući stigmu, izolaciju i diskriminaciju nad njima. Udruga je registrirani organizator volontiranja pri Ministarstvu socijalne politike i mladih.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti