KLANJEC Udruga Sveta Ana zapošljava asistenta za osobu s invaliditetom

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Klanjcu, na određeno vrijeme, radi zamjene.

Zaposlenje je na nepuno radno vrijeme - na 20 sati tjedno, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje djelomično.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se završena osnovna škola s položenim tečajem za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Potrebno je poznavanje osnova informatike – word i excel, kao i imati položen vozački ispit - kategorija B je poželjna, ali nije uvjet.

Opis poslova obuhvaća pružanje usluge osobne asistencije osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. ožujka.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na e-mail:  sveta.ana.udruga@gmail.com ili na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor, gdje mogu i osobno doći, uz prethodnu najavu na broj telefona:  049 550034.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, osobama s invaliditetom i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić