LOBOR Udruga osoba s invaliditetom i djece s teškoćama 'Sveta Ana' zapošljava logopeda

Opis poslova obuhvaća logopedsku terapiju, rehabilitaciju govornog i pisanog jezika te razvoj socijalne komunikacije

 

Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije raspisala je natječaj za logopeda/icu, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, s mjestom rada u Loboru.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme, u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu obuhvaćaju rad na jednom mjestu.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća logopedsku terapiju, rehabilitaciju govornog i pisanog jezika te razvoj socijalne komunikacije.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 31. ožujka.

Svi zainteresirani mogu poslati pismene zamolbe na email: sveta.ana.udruga@gmail.com ili na adresu poslodavca: Udruga Sveta Ana za pomoć djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije, Markušbrijeg 130b, 49253 Lobor.

Misija i ciljevi Udruge Sveta Ana su pomagati djeci s teškoćama u razvoju, invalidnim osobama i njihovim obiteljima, omogućiti im da imaju jednake mogućnosti u zadovoljavanju svojih potreba, omogućiti im da se njihov doprinos cijeni i omogućiti im da se njihova ljudska prava poštuju.

Klaudija Klanjčić