ZAGREB Pro mente Hrvatska traži osobnog asistenta

Udruga Pro mente Hrvatska klaster za razvoj ljudskih potencijala osnovana je 16. travnja 2010., a sjedište ima u Zagrebu, Crnatkova 16

 

Pro mente Hrvatska klaster za razvoj ljudskih potencijala u sklopu EU projekta 'Plavo sunce 2', sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa 'Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.' i poziva 'Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom - faza II'' UP.02.2.2.09.0028', raspisao je natječaj za radno mjesto osobni/a asistent/ica za osobe s invaliditetom, za rad u pola radnog vremena u Zagrebu, ugovor na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju terenski rad.

Minimalni uvjeti za rad su završena osnovna škola uz položen tečaj za njegovatelja/icu ili srednja škola od tri ili četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

Planirani početak rada bit će po dogovoru.

U prijavi je potrebno dostaviti životopis, motivacijsko pismo, potvrdu o završenom obrazovanju i izvadak iz evidencije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Opis poslova obuhvaća pružanje pomoći osobi s invaliditetom oko obavljanja svakodnevnih aktivnosti, ovisno o potrebama korisnika.

Mole se kandidati da se prije slanja životopisa upoznaju s 'Informacijama o obradi podataka u svrhu zapošljavanja' na web stranici poslodavca: http://pmh.hr/zastita-osobnih-podataka. Slanjem svog životopisa i zamolbe suglasni ste za obradu vaših osobnih podataka u svrhu zapošljavanja.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 13. svibnja.

Zainteresirani se mogu javiti na email: ivana.poslon@pmh.hr, a za više informacija o korisnici i poslu mogu se javiti na broj mobitela: 099/6020-005, svaki dan od 12 do 14 sati.

Udruga Pro mente Hrvatska klaster za razvoj ljudskih potencijala osnovana je 16. travnja 2010., a sjedište ima u Zagrebu, Crnatkova 16.

Klaudija Klanjčić