NATJEČAJ Udruga distrofičara Krapina traži osobnog asistenta u Razdrtom Tuheljskom

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije

 

Udruga distrofičara Krapina objavila je natječaj za osobnog/icu asistenta/icu u Razdrtom Tuheljskom u sastavu Općine Kumrovec, na području Krapinsko-zagorske županije, na neodređeno vrijeme radi upražnjenih poslova.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je djelomična. Radno vrijeme će biti po potrebi i po dogovoru.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, dok radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobi s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 20. svibnja.

Zainteresirani mogu svoje pismene zamolbe poslati na e-mail adresu: s53@email.ht.hr, a u slučaju dolaska potrebno je najaviti se na mobitel broj: 098/384-792.

Udruga distrofičara Krapina je neprofitna i nestranačka udruga sa socijalno-humanitarnim ciljevima, koja okuplja osobe oboljele od mišićne distrofije i srodnih neuromuskularnih bolesti s područja Krapinsko-zagorske županije. Osnovana je u travnju 2007. godine s ciljem da doprinese boljoj kvaliteti življenja osoba koje boluju od neuromuskularnih bolesti. Glavni ciljevi udruge su promicanje i zaštita zajedničkih zdravstvenih, socijalnih, humanitarnih i sličnih ciljeva; osnaživanje osoba oboljelih od mišićne distrofije i članova njihove obitelji; aktivacija članova u društvenoj zajednici kroz aktivnosti udruge; poboljšanje kvalitete življenja članova; senzibiliziranje javnosti i ukazivanje na potrebe članova udruge; stvaranje dobre suradnje s lokalnom upravom i samoupravom. Više o udruzi na stranici www.udk.hr.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti