MATULJI Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije traži dva osobna asistenta

Djelovanje udruge temelji se na ostvarivanju integracije osoba s invaliditetom u život zajednice s konačnim ciljem potpune socijalne integracije osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju

 

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije otvorila je natječaj za dva/ije osobna/e asistenta/ice na području Matulja u Primorsko-goranskoj županiji, na neodređeno vrijeme, radi upražnjenih poslova, uz mogućnost zaposlenja osobe s invaliditetom.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok se naknada za prijevoz isplaćuje u cijelosti.

Kod posloprimca kao razina obrazovanja traži se srednja škola od četiri godine, viša ili prvostupanjska, fakultet, akademija, magisterij, doktorat, dok radno iskustvo nije važno.

U opis poslova spada skrb o osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 27. svibnja.

Svi zainteresirani mogu se obratiti poslodavcu putem e-maila ui.opatija@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije osnovana je 2007. godine, a sjedište joj je u Opatiji, Vrutki 6. Okuplja stotinjak osoba s različitim vrstama i stupnjem invaliditeta s područja Liburnije. Udruga zapošljava i asistente koji sudjeluju u izravnom radu s korisnicima svakim radnim danom, osigurava i osobne asistente te okuplja i volontere koji svojim angažmanom i radom doprinose cjelokupnom boljem funkcioniranju. Osnovana je s ciljem promicanja i ostvarivanja zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa svojih članova/ica. Djelovanje udruge temelji se na ostvarivanju integracije osoba s invaliditetom u život zajednice s konačnim ciljem potpune socijalne integracije osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju, koja pak takvim osobama omogućava samostalno življenje.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti