NATJEČAJ Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Pula traži dva osobna asistenta

Opis poslova osobnog/e asistenta/ice obuhvaća pomoć i podršku osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta

 

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom objavilo je natječaj za dva/dvije osobna/e asistenta/ice na području Pule u Istarskoj županiji, na određeno vrijeme radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na puno radno vrijeme u prijepodnevnoj i poslijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti srednja škola od četiri godine ili završeno osposobljavanje za njegovatelja/icu, a radno iskustvo nije važno. Potrebno je imati vozačku dozvolu B kategorije, kao i informatička znanja u smislu poznavanja osnova informatike, odnosno osnova korištenja računala u Windows okruženju.

Opis poslova osobnog/e asistenta/ice obuhvaća pomoć i podršku osobama s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 29. svibnja. 

Zamolbe sa životopisom potrebno je dostaviti na adresu poslodavca: Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom, 52100 Pula, Gajeva 3, ili na email: dosti@hi.t-com.hr.

Društvo osoba s tjelesnim invaliditetom sa sjedištem u Puli nevladina je i nestranačka organizacija u koju su dragovoljno uključene osobe s invaliditetom te svi građani, fizičke i pravne osobe voljne dati svoj doprinos u ostvarivanju ciljeva i misija Društva. Društvo djeluje na području na području gradova Pule i Vodnjana te općina Barban, Marčana, Svetvinčenat, Fažana, Ližnjan i Medulin.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti