UDRUGA UNUO Kuha se nešto spektakularno za osobe s invaliditetom

Dva odlična kuhara dobrog srca, mr. Željko Ivnik i mr. Vedran Habel, kreću u obaranje Guinnessovog svjetskog rekorda u timskom kuhanju. Njihovo kuhanje, borbu za slabije i potrebite moći ćete pratiti putem video linka kada sam pothvat za Guinnessa krene

 

- Nakon jedne od najuzbudljivijih bitki koje smo kao društvo barem privremeno dobili, vrijeme je da udružimo snagu i volju za rješavanje još jednog, na globalnoj razini ne toliko zanimljivog problema – kažu iz Udruge UNUO.

Dva odlična kuhara dobrog srca, mr. Željko Ivnik i mr. Vedran Habel, kreću u obaranje Guinnessovog svjetskog rekorda u timskom kuhanju. Njihovo kuhanje, borbu za slabije i potrebite moći ćete pratiti putem video linka kada sam pothvat za Guinnessa krene (15., 16. i 17. svibnja).

- Cilj događaja je prikupiti sredstva kako bismo mi, Udruga UNUO, omogućili našim korisnicima, osobama s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi te djeci i mladim u nepovoljnom položaju pohađanje edukacijskih radionica u našoj udruzi. Potrebna nam je vaša podrška u širenju informacije, u doniranju i prikupljanju donacija te širenju svjesnosti o problemima s kojim navedene, često marginalizirane društvene skupine, žive i bore se – poručuju kuhari.

- Svaka fizička ili pravna osoba može sudjelovati u realizaciji ove priče, svatko tko želi može ugraditi sekunde, minute i sate u ovaj pothvat. Što to znači? Svatko tko želi može kupiti neograničen broj sati po jediničnoj cijeni od 1.000 kuna do trenutka kada svi sati budu 'prodani'. Moguće je kupiti i sekunde i minute po kasnije definiranim cijenama. Cilj je oboriti rekord kuhanjem u trajanju od 60 sati. Iznos koji osoba odluči donirati uplaćuje se direktno na račun Udruge UNUO s opisom plaćanja 'Za Kuhanje nečega spektakularnog'. Svatko tko kupi minimalno jedan sat bit će, ako to želi, spomenut kao osoba ili tvrtka koja je nesebično začinila i omogućila ovu priču.

Više informacija o Udruzi i samom pothvatu za Guinnesa na stranici www.unuo.hr.
Božica Ravlić

 

Povezane vijesti