ROVINJ Društvo osoba s invaliditetom traži administratora

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena srednja škola od četiri godine ekonomskog ili upravnog smjera ili završenog drugog smjera - uz radno iskustvo od šest mjeseci

 

Društvo osoba s invaliditetom objavilo je natječaj za administratora/icu na području Istarske županije, u Rovinju, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova, uz mogućnost zapošljavanja osobe s invaliditetom ili umirovljenika.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno u prijepodnevnoj smjeni, bez mogućnosti smještaja i naknade za prijevoz.

Razina obrazovanja posloprimca može biti završena srednja škola od četiri godine ekonomskog ili upravnog smjera ili završenog drugog smjera - uz radno iskustvo od šest mjeseci u obavljanju sljedećih poslova: asistirati koordinatorici Društva, brinuti se za svu pisanu i usmenu korespondenciju u uredu (zaprimati, evidentirati i prosljeđivati dnevnu poštu i telefonske pozive, pisati dopise i pisma, kontaktirati sa strankama, pružati im tražene informacije u neposrednom kontaktu ili odgovarati na telefonske upite, slagati i arhivirati poslovnu dokumentaciju, ispunjavati razne tiskanice, obrasce i sl., pripremati prostor i materijale za njih te voditi brigu o uredskom materijalu i priboru u smislu naručivanja potrošnog pribora i organiziranja servisiranja uredskih strojeva. Također će trebati pisati putne naloge, pripremati i ispostavljati račune, voditi evidenciju o dospjelim obavezama plaćanja troškova poslovnog prostora, prikupljati knjigovodstvene dokumente i dostavljati ih na knjiženje. Kod osobe se traži otvorenost i komunikativnost, želja za učenjem i nadogradnjom postojećih znanja, spremnost na timski rad te senzibiliziranost u radu s osobama s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 1. lipnja.  

Zamolbe sa životopisom  potrebno je poslati na email: doi.ada.rovinj@gmail.com.

Društvo osoba s invaliditetom ima sjedište na adresi: Matteo Benussi 6, 52210 Rovinj. Misija i vizija Društva je ukloniti psihičke i fizičke barijere, odnosno predrasude prema osobama u potrebi da budu prihvaćeni ravnopravni dio društva.

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti