DONJA BISTRA, ZAGREB I DUGO SELO Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije traži osobne asistente

Društvo je osnovano u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti

 

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije objavilo je tri natječaja za osobnog/u asistenta/icu za pružanje pomoći osobama s invaliditetom:

- na području Donje Bistre, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova;

- na području Zagreba, na određeno, radi povećanog opsega posla, prednost imaju medicinska zanimanja;

- na području Dugog Sela, na određeno, radi novootvorenih poslova, prednost imaju medicinska zanimanja.

Zaposlenje obuhvaća 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca treba biti završena srednja škola četiri godine. Radno iskustvo nije važno.

U opis posla spadaju pomoć pri osobnoj higijeni korisnika, pomoć pri održavanju higijene stambenog prostora korisnika, pomoć u kućanskim poslovima korisnika, pomoć u aktivnostima svakodnevnog života ovisno o fizičkim potrebama korisnika asistencije, pomoć i pratnja u socijalnim kontaktima korisnika.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 30. svibnja.

Zainteresirani za radno mjesto u Donjoj Bistri mogu poslati prijave na email: lukicbranka8@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska na adresu: Donja Bistra, F. Gulića 74a, treba se najaviti na sljedeće brojeve mobitela: 091 1880444, 098 325350.

Zainteresirani za radno mjesto u Zagrebu mogu poslati prijave na email: lukicbranka8@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska na adresu Grada Chicaga 2 treba se najaviti na sljedeće brojeve mobitela: 091 2534204, 098 325350.

Zainteresirani za radno mjesto u Dugom Selu mogu poslati prijave na email: lukicbranka8@gmail.com. U slučaju osobnog dolaska na adresu: Dugo Selo, Kolodvorska 22c, treba se najaviti na sljedeće brojeve:  098 325350 – Branka Lukić, 01 2759709 - Mira Naglić.

Društvo multiple skleroze Zagrebačke županije je nestranačka, nevladina, neprofitna društvena organizacija, odnosno udruga, sastavljena od osoba oboljelih od multiple skleroze. Osnovana je u svrhu ostvarivanja radnji i mjera na promicanju liječenja, rehabilitacije, istraživanja i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti. Član je Saveza društava multiple skleroze Hrvatske (SDMSH).

Klaudija Klanjčić

 

Povezane vijesti