METKOVIĆ Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' traži osobnog asistenta

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine – minimalno SSS, ili završena osnovna škola s potvrdom o završenom tečaju za njegovatelja/icu, dok radno iskustvo nije važno

 

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' objavila je natječaj za osobnog/u asistenta/icu u Metkoviću, na području Dubrovačko-neretvanske županije, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova. Ugovor o radu će biti sklopljen do 31. prosinca 2020. s mogućnošću produljenja.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, a naknada za prijevoz je u cijelosti.

Razina obrazovanja posloprimca može biti srednja škola od tri ili četiri godine – minimalno SSS, ili završena osnovna škola s potvrdom o završenom tečaju za njegovatelja/icu, dok radno iskustvo nije važno.

U opis posla spada pružanje usluga osobne asistencije za osobu s invaliditetom.

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 6. lipnja.

Zainteresirani mogu pisane zamolbe slati na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj', Metković, Sportska 3, a u slučaju dolaska mole se prethodno najaviti na broj mobitel: 099 4244668 - Marija.

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' Metković, skraćeno UOSI 'Prijatelj', neprofitna je i nevladina udruga koja obavlja socijalno-humanitarne djelatnosti od važnosti za osobe s invaliditetom. Udruga je osnovana 20. lipnja 2003. u Metkoviću, a u veljači 2004. godine postala je članicom Hrvatskog saveza udruga tjelesnih invalida (HSUTI). U lipnju 2005. godine na Osnivačkoj skupštini održanoj u Metkoviću postala je i član Mreže udruga osoba s invaliditetom Dalmacije. Područje djelovanja Udruge su dva grada - Metković i Opuzen, te četiri općine s pripadajućim naseljima - Slivno, Pojezerje, Kula Norinska i Zažablje, s ukupno 25.000 stanovnika. Svrha osnivanja Udruge bila je okupiti osobe s tjelesnim invaliditetom, privući pomažuće članove i volontere i na taj način senzibilizirati javnost da kao zajednica počne stvarati bolje životne uvjete za osobe s invaliditetom.

Klaudija Klanjčić