NATJEČAJ Udruga osoba s invaliditetom Samobor traži osobnog asistenta u Rakovu Potoku

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno

 

Udruga osoba s invaliditetom Samobor raspisala je natječaj za osobnog asistenta (m/ž) kao pomoć osobama s invaliditetom na području Samobora, Rakovog Potoka, u Zagrebačkoj županiji, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 15 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Kao razina obrazovanja posloprimca traži se završena osnovna škola uz završen tečaj za njegovatelja/icu, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Opis poslova obuhvaća osobnu asistenciju korisnicima Udruge osoba s invaliditetom Samobor.                                      

Natječaj je objavljen na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je 30. lipnja.

Zainteresirani mogu osobno doći na adresu poslodavca: Udruga osoba s invaliditetom Samobor, Ulica 151. Samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor, uz najavu na mobitel broj: 091/3336719, ili poslati zamolbe na email: udruga.invalida.samobor@gmail.com.

Udruga osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje promijenila je krajem 2018. godine naziv u Udruga osoba s invaliditetom Samobor, dok su ostali podaci kao i djelokrug rada Udruge ostali nepromijenjeni. Promjena Statuta Udruge donesena je potrebnom dvotrećinskom većinom glasova nazočnih delegata, na Skupštini održanoj 11. rujna 2018. godine. Odluka je donesena radi lakšeg operativnog rada, administrativnih poslova, transparentnijeg financiranje i naravno brige o članstvu. Predsjednik Udruge je Viktor Jozić.

Klaudija Klanjčić