VARAŽDIN I GORNJE LADANJE Društvo distrofičara te ostalih tjelesnih invalida traži osobne asistente

DDICDP Varaždin je sa svojih više od 900 članova najbrojnija udruga OSI na području Varaždinske županije. Pruža različite oblike potpore za njihov kvalitetniji i sadržajniji život, a bitno utječe i na senzibilizaciju javnosti za potrebe i probleme OSI te njihovo bolje uključivanje u zajednicu

 

Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina objavilo je dva natječaja za osobnog asistenta (m/ž) u Varaždinskoj županiji, na području Varaždina i Gornjih Ladanja, na određeno vrijeme, radi novootvorenih poslova.

Zaposlenje je na 20 sati tjedno, bez mogućnosti smještaja, dok je naknada za prijevoz u cijelosti.

Uvjeti na radnom mjestu podrazumijevaju rad na jednom mjestu.

Vezano za obrazovanje, traži se završena osnovna škola, srednja škola od tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.

Uvjeti:

- u obzir dolaze osobe sa završenom srednjom školom bez obzira na smjer te osobe s osnovnom školom koje imaju završen tečaj za njegovatelja/njegovateljicu

- senzibilitet za osobe s invaliditetom.

Opis poslova obuhvaća pomoć osobama s invaliditetom u kući.

Natječaji su objavljeni na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a rok za prijavu je do 29. svibnja. 

Zainteresirani kandidati/kandidatkinje mogu pismene zamolbe poslati na adresu poslodavca: Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina, Kralja Petra Krešimira IV broj 6, 42000 Varaždin, ili na email: dcdp@vz.t-com.hr.

DDICDP Varaždin je sa svojih više od 900 članova najbrojnija udruga OSI na području Varaždinske županije. Pruža različite oblike potpore za njihov kvalitetniji i sadržajniji život, a bitno utječe i na senzibilizaciju javnosti za potrebe i probleme OSI te njihovo bolje uključivanje u zajednicu.

Klaudija Klanjčić